DEBATS SOBRE ELS EFECTES SOCIALS DEL CONFINAMENT

Dissabte 11 de juliol a les 18:30 a l’Hort Okupat de Ca la Trava, Travessera de Gràcia 154.

Dissabte 18 de juliol a les 18:30 a l’Ateneu Llibertari del Palomar, C/Llenguadoc 25

Teletreball, control tecnològic, efectes socials, rerefons econòmic, efecte sobre les revoltes a tot el mon…

Mes enllà del tema sanitari, el confinament ha tingut efectes sobre les persones i les relacions socials. El teletreball ha augmentat la explotació laboral, el control tecnològic s’ha estès i les revoltes endegades a molts llocs del mon (Amèrica, Iran, Líban…) han pogut ser reprimides amb més eficàcia.

Volem endegar un debat sobre el que ha passat, sobre la resposta que hem donat, sobre com ens han silenciat… i sobretot per cercar eines comunes que ens permetin oposar-nos als confinaments futurs que ja ens estan anunciant i superar la impotència actual.

LA NORMALITAT TAMBÉ MATA!!

NO ENS TORNAREU A CONFINAR!!