CASSOLADA CONTRA EL CONTROL SOCIAL COVID

6/11/2020 i 13/11/2020

HEM DE FER MOLT SOROLL!!. DIVENDRES 13, CASSOLADA!!

Ja fa mesos que patim una situació de la que sembla no podem sortir, i de la que no podem saber de cert els orígens, ni controlar l’abasta de les mesures que (aquells que poden) van imposant… No sabem, ni controlem, no som experts ni científics… tampoc som “gestors” ni polítics. Però el que si tenim clars son els efectes que a mitjà i llarg termini tindran les mesures. que s’estan prenent:

-Els efectes econòmics d’una crisi que s’acarnissarà amb els més febles, els petits, els qui no estan recolzats per el capital, una crisi que acabaran pagant les generacions més joves, les que han tingut una menor part en la seva gestació.

-Els treballadors dels sectors més vulnerables estaran cada cop més precaritzats (l’hostaleria, el comerç, l’agricultura…), els treballadors dels sectors on hi ha més irregularitats en els contractes son els més afectats, sobretot aquells immigrants que no disposen de «papers».

-El temps d’emergència s’ha demostrat com una situació òptima per procedir a enderrocar el dret a l’habitatge, un temps favorable per desnonaments i altres exaccions.

-Els efectes socials produïts per la destrucció de les relacions interpersonals a la feina, al barri, al cercle social proper i, fins i tot dins la família, fomentant la insolidaritat (disfressada de responsabilitat), la obediència i una actitud timorata i submisa.

-Efectes en els espais on es donen situacions de violència o d’abús contra dones, nens, nenes i persones d’edat, es fan més hermètics i els abusos es potencien.

-Efectes psicològics individuals: depressió, aïllament, incomunicació…

Amb els decrets d’emergència s’ha ampliat l’abast de la «llei mordassa» i de la llei de seguretat ciutadana, les lleis que el govern actual va prometre modificar o derogar, i les actuacions de control social s’estenen. Ara mateix, a Gràcia, al mercat provisional de Sant Joan hi ha instal·lades, des d’abans de l’emergència, nombroses càmeres de videovigilància (sense senyalitzar, per tant irregulars i potser il·legals), ara han completat de vigilància del sistema amb software per mesurar l’aforament, un pas més en el control.

Aprofiten la crisi COVID per aconseguir els seus objectius, ens volen callats i obedients, ens volen en situació precària laboral i econòmica, ens volen aïllats, ens volen dependents i deprimits, no volen la nostra salut!!… ENS VOLEN MALALTS DE SUBMISSIÓ!!.

ENCARA PODEM REACCIONAR!! Protestem contra les mesures de control social, contra les mesures classistes de confinaments, contra el toc de queda, contra la incompetència dels governants.

Divendres dia 13 de novembre, a les 20h, a cada casa, a cada carrer i a cada plaça…

CASSOLADA A LA PLAÇA DE LA REVOLUCIO!! Pica cassoles!, fes soroll!, tira petards!

A partir del 13, cada divendres CASSOLADA!

LA PITJOR PANDÈMIA, LA POR I L’OBEDIÈNCIA!!