NI NEGACIONISTES NI SUBMISOS!!. DIVENDRES 20, CASSOLADA!!

Des de el 25/10/20tots els catalans estem sotmesos a un toc de queda de les 22:00 a les 6:00. La nit de divendres farà 27 dies, 216 hores sotmesos al «toc»… també estem confinats a Catalunya, i divendres i dissabte al municipi… tot això excepte per anar a treballar. El darrer toc de queda (fins l’actual) va ser el decretat per el General Milans del Bosc el 23F, el 2010 es va declarar un estat d’alarma per trencar la vaga dels

controladors aeris, el 1975 es va declarar el darrer estat d’excepció netament franquista, encara que Adolfo Suarez, el 1977 en va decretar un d’encobert.

Amb el tancament d’activitats «no essencials de risc» molts treballadors han quedat al carrer alguns amb un ERE i molts altres, els més desprotegits (sense papers, contractats irregulars, joves… que cobren en negre i tenen els drets limitats) han quedat a la misèria. La hostaleria (el sector més afectat) és on la inspecció de treball a detectat més infraccions (21.424 el doble que el següent) i el 25% de les sancions per tema d’estrangeria, es tracta d’un sector d’empresaris explotadors i corruptes (http://www.mites.gob.es/itss/ITSS/ITSS_Descargas/Que_hacemos/Memorias/MEMORIA_2018.pdf), els treballadors de l’hostaleria son desprès dels de l’agricultura els més afectats per la precarització i la explotació.

I mentrestant els propietaris de pisos, els jutges i els mossos d’esquadra segueixen desnonant i deixant gent al carrer, Catalunya lidera (com sempre) el ranking de desnonaments (http://pahmollet.org/catalunya-es-el-territori-que-pateix-mes-desnonaments/ ).

Amb els decrets d’emergència s’ha ampliat l’abast de la «llei mordassa» i de la llei de seguretat ciutadana, les lleis que el govern actual va prometre modificar o derogar, i els abusos policials (els milers de detinguts i les més de 1.500.000 multes https://es.statista.com/estadisticas/1117448/coronavirus-y-estado-de-alarma-sancionados-por-incumplimiento-en-espana/ ). També s’estenen les actuacions de control social.

La polèmica gira ara al voltant del miratge de la vacuna i, sobretot de la seva possible obligatorietat, la nostra suposada llibertat no és tal, ja la llei orgànica 4/1981 dels estats d’alarma, excepció i setge (https://www.boe.es/boe_catalan/dias/1981/12/31/pdfs/A00068-00072.pdf ) deixa la obligatorietat en mans de l’estat que l’aplicarà si vol. Hi ha però un aspecte més greu si no es fa obligatòria, el registre de vacunats anunciat per el ministre de sanitat (https://www.lavanguardia.com/vida/20201113/49425650432/illa-vacunacion-covid-registro.html ), estar o no al registre permetria l’accés a determinats llocs (per exemple un parc), edificis públics i privats, llocs de treball… el registre és un nou intent de passaport «serològic» amb tots els perills que comporta (http://negreverd.blogspot.com/2020/06/la-smart-city-en-confinament.html ).

Ara mateix, al mercat de Gràcia (i a molts altres mercats municipals), hi ha instal·lades, des d’abans de l’emergència, nombroses càmeres de videovigilància (sense senyalitzar, per tant irregulars i potser il·legals), ara han completat de vigilància del sistema amb software per mesurar l’aforament, un pas més en el control. Nombrosos edificis públics i privats disposen de càmeres de videovigilància termogràfiques per registrar la temperatura dels vigilats (https://negreverd.blogspot.com/2020/05/termografies-videovigilancia-i-covid.html ), com la Diputació de Barcelona que ha adquirit 11 equips termogràfics per les seves instal·lacions.

Aprofiten la crisi COVID per aconseguir els seus objectius, ens volen callats i obedients, ens volen en situació precària laboral i econòmica, ens volen aïllats, ens volen dependents i deprimits, NO VOLEN LA NOSTRA SALUT!!… ENS VOLEN MALALTS DE SUBMISSIÓ!!.

ENCARA PODEM REACCIONAR!! Protestem contra les mesures de control social, contra les mesures classistes de confinaments, contra el toc de queda, contra la incompetència dels governants.

Divendres dia 20 de novembre, a les 20h, CASSOLADA A LA PLAÇA DE LA REVOLUCIO!! Pica cassoles!, fes soroll!, tira petards!

LA PITJOR PANDÈMIA, LA POR I L’OBEDIÈNCIA!!