Hem suspès la cinquena cassolada contra el toc de queda.

Desprès de 5 divendres de cassolades (6, 13, 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre) contra el toc de queda i el confinament classista, amb una suspesa per pluja (27/11) i una altra unida a la manifestació per el desallotjament de la NOVA USURPADA.

Malgrat que els tres primers dies la participació va anar creixent, cal revisar el model de la cassolada degut als canvis derivats del “relaxament “ de les mesures de confinament i de les expectatives i debats creats per l’inici del procés vacunal i la possible obligatorietat i el passaport (o altre sistema de registre) que derivaran en noves limitacions de les llibertats i nous aprofundiment del control social.

També, davant del posicionament submís de bona part dels “moviments socials” i de “l’esquerra institucional”, cal procedir a un reagrupament d’aquells que mantenim una oposició i una crítica a la situació actual.

Ens volem reagrupar, a nivell de barri i, si és possible, a nivell de ciutat i més enllà.

En breu començarem a contactar aquells que considerem afins… i fem una crida a tots aquells que des de el camp llibertari i anticapitalista es vulguin oposar a les mesures de control social que es mantinguin informats de properes iniciatives través de https://malclima.blackblogs.org.

La pitjor pandèmia? La por i l’obediència!!